Om jobbet

Vi söker dig med gedigen erfarenhet som hyvlare till vår nya hyvel. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt en god lagspelare som bidrar med glädje och positivitet bland dina kollegor. Truckkort är ett krav samt att du har en allmänt god fysik och är datorvan.

Meriterande om du har någon form av praktisk gymnasieutbildning.

I din roll ingår sedvanliga uppgifter som hyvlare, såsom köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyveln, kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. I rollen ingår även enklare underhåll. Som hyvlare ansvarar du för maskinerna och kontrollerar att virket får exakta mått och ytor. Du har även sinne för logistik och flöden.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du har ett långsiktigt synsätt på din anställning hos oss. Du erbjuds en flexibel och omväxlande arbetsplats där vi är stolta över att arbeta med trä som är en ren, naturlig och miljövänlig råvara.

TRÄAB är en del av GLF koncernen som är en expansiv och lönsam träförpackningskoncern med säte i Skåne.

Koncernen består av 6 produktionsenheter varav 3 i Sverige och 3 i Polen. Koncernens omsättning var 146 Mkr 2020 och beräknas i år öka till ca 300 Mkr. Vi är totalt 75 anställda i Sverige och 90 i Polen.

Vi söker nu efter fler medarbetare i vår anläggning på TRÄAB i Sävsjöström. Vi söker efter både hyvelmästare, hyvlare och produktionspersonal. I Sävsjöström är vi idag 35 medarbetare och vi vill växa ytterligare både inom hyvleriet och i pallproduktionen.

Vi är ISO 14001 och 9001 certifierade samt även PEFC och FSC certifierade och verkar för träförbrukning från ett hållbart och ansvarstagande skogsbruk. Våra kunder finns i hela Europa och verkar inom glas, livsmedel, fordon och verkstadssektorn.

Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning med avsikt att erbjuda en tillsvidare anställning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökan är 15/2-22

Frågor gällande tjänsten besvaras av HR-Partner Ingrid Sandberg, tel 070-820 40 06