Om jobbet

Vi söker dig som har en glödande administrativ ådra som kan ansvara för vår orderhantering.

Som person är du strukturerad och flexibel samt har intresse för att vidareutveckla rutiner och arbetssätt. Du är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar och du trivs med att arbeta brett.

Vi tror att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det

Du har tidigare arbetat i administrativa roller, gärna med orderhantering. Som orderadministratör är du en lagspelare och viktig länk mellan marknad och produktion. Kommunikation är därför en avgörande egenskap. Du har även mycket goda kunskaper i affärssystemet Monitor.

Rollen är 70% fördelad måndag-fredag, med ansvar för:

- Orderhantering

- Utskrifter av tillverkningsorder

- Fraktdokument

- Övriga förekommande administrativa uppgifter

Du talar och skriver obehindrat svenska samt kan kommunicera på engelska.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du har ett långsiktigt synsätt på din anställning hos oss. Du erbjuds en flexibel och omväxlande arbetsplats där vi är stolta över att arbeta med trä som är en ren, naturlig och miljövänlig råvara.

TRÄAB är en del av GLF koncernen som är en expansiv och lönsam träförpackningskoncern med säte i Skåne.

Koncernen består av 6 produktionsenheter varav 3 i Sverige och 3 i Polen. Koncernens omsättning var 146 Mkr 2020 och beräknas i år öka till ca 300 Mkr. Vi är totalt 75 anställda i Sverige och 90 i Polen.

Vi söker nu efter fler medarbetare i vår anläggning på TRÄAB i Sävsjöström. I Sävsjöström är vi idag 35 medarbetare och vi vill växa ytterligare både inom hyvleriet och i pallproduktionen.

Vi är ISO 14001 och 9001 certifierade samt även PEFC och FSC certifierade och verkar för träförbrukning från ett hållbart och ansvarstagande skogsbruk. Våra kunder finns i hela Europa och verkar inom glas, livsmedel, fordon och verkstadssektorn.

Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning med avsikt att erbjuda en tillsvidare anställning.

Vart välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 15/2-2022, vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Frågor besvaras av HR-partner Ingrid Sandberg, tel 070-820 40 06