Om jobbet

Vi söker dig med intresse för trä till vår produktion. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt en god lagspelare som bidrar med glädje och positivitet bland dina kollegor.

I rollen som pallspikare sammanfogar du kapat virke enligt ritning.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du har ett långsiktigt synsätt på din anställning hos oss. Du erbjuds en flexibel och omväxlande arbetsplats där vi är stolta över att arbeta med trä som är en ren, naturlig och miljövänlig råvara.

Meriterande om du har någon form av praktisk gymnasieutbildning.

TRÄAB finns beläget strax utanför Sävsjöström där vi bedriver vår verksamhet genom att sönderdela sågade trävaror och vidareförädla, för att sedan sammanfoga dem till olika produkter.

TRÄAB är en del av GLF koncernen som är en expansiv och lönsam träförpackningskoncern med säte i Skåne. Koncernen består av 6 produktionsenheter varav 3 i Sverige och 3 i Polen. Koncernens omsättning var 146 Mkr 2020 och beräknas i år öka till ca 300 Mkr. Vi är totalt 75 anställda i Sverige och 90 i Polen.

Vi söker nu efter fler medarbetare i vår anläggning på TRÄAB i Sävsjöström. Vi söker efter både hyvelmästare, hyvlare och produktionspersonal. I Sävsjöström är vi idag 35 medarbetare och vi vill växa ytterligare både inom hyvleriet och i pallproduktionen.

Vi är ISO 14001 och 9001 certifierade samt även PEFC och FSC certifierade och verkar för träförbrukning från ett hållbart och ansvarstagande skogsbruk. Våra kunder finns i hela Europa och verkar inom glas, livsmedel, fordon och verkstadssektorn.

Tjänsten inleds med en visstidsanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökan är 15 februari 2022

Frågor gällande tjänsten besvaras av: Ingrid Sandberg, HR-partner, 070–8204006.